Χρυσό βραβείο για την Cromar για το Cyber Secure Solution στα Cyber Security Awards 2024.

13/02/2024 11:39

 

 

H Cromar (www.cromar.gr) ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι η λύση Cyber Secure Solution που προσφέρει για την διαχείριση και ασφάλιση διαδικτυακών κινδύνων απέσπασε χρυσό βραβείο στα Cyber Security Awards 2024 της Boussias Communications.

Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει την αφοσίωσή μας στην αριστεία για την παροχή  Ασφαλιστικών Λύσεων για τους Κινδύνους του Κυβερνοχώρου. Το βραβείο αυτό είναι το έκτο που λαμβάνουμε στο συγκεκριμένο τομέα και το πρώτο από συμμετοχή μας σε ενα διαγωνισμό στον οποίο η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από επίλεκτα μέλη του τομέα της κυβερνοασφάλειας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ασφαλισμένους μας, τους Έλληνες Επαγγελματίες Ασφάλειας Πληροφοριών, τους συνεργάτες και την ομάδα μας για την αμέριστη υποστήριξη και συνεργασία τους στην επίτευξη αυτής της επιτυχίας.

Η τελετή απονομής των βραβείων Cyber Security Awards 2024 στους νικητές πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024, στο Sofitel Athens Airport, παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου. Τα βραβεία αφορούσαν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και τη διαχείριση της ψηφιακής ασφάλειας.

Τα Βραβεία Κυβερνοασφάλειας της Boussias Communications αποτελούν μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες αριστείας στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας τις βέλτιστες πρακτικές και τα πλέον σύγχρονα εργαλεία για τη διαχείριση της Κυβερνοασφάλειας και της Ψηφιακής Ασφάλειας σε επιχειρήσεις, κρίσιμες υποδομές και δημόσιες υποδομές.

Περισσότερες πληροφορίες για το Cyber Secure Solution μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.