Cyber Privacy Risks Advisors LinkedIn Group, ένα Group με διεθνή αναγνώριση και 3.500 μέλη.

13/01/2021 11:55

Τα 3.500 έφθασαν τα μέλη του Cyber Privacy Risks Advisors LinkedIn Group  κατατάσσοντάς το μέσα στα μεγαλύτερα θεματικά group του LinkedIn που ασχολούνται με κινδύνους Cyber & Privacy Risk. 

 

Ο σκοπός του Group είναι: η δημιουργία μιας ομάδας που θα συζητά & ενημερώνεται για θέματα παραβίασης ιδιωτικότητας, παραβίασης συστημάτων, διαρροής εμπιστευτικών πληροφοριών και τρόπους αντιμετώπισής τους. 

 

Στο Cyber Privacy Risks Advisors συμμετέχουν επαγγελματίες που ασχολούνται με το Information Security, δικηγόροι, στελέχη Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Εταιρικής Διακυβέρνησης, Επικοινωνιολόγοι, Εξυπηρέτησης Πελατών, Ασφαλιστές και Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές οι οποίοι συζητούν και ενημερώνοντα για την αποτελεσματική διαχείριση Περιστατικών Παραβίασης Ασφάλειας

 

Η γεωγραφική κατανομή των μελών είναι η ακόλουθη:

Ελλάδα                     33%,

Αμερική                    25%

Ηνωμένο Βασίλειο   12%

Ευρωπαϊκή Ένωση   23%

Αλλες χώρες               4%

 

Η κατανομή δείχνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον για θέματα  προσωπικών δεδομένων και Διαχείρισης Περιστατικών Παραβίασης Ασφάλειας.

 

Δημιουργός του Cyber Privacy Risks Advisors LinkedIn Group είναι ο Νίκος Γεωργόπουλος , Cyber Risks Advisor της Cromar Insurance Brokers & Co-founder της DPO Academy.