Συνέδριο Velcon | Συνέδριο τεχνολογίας, διαδικτύου & επιχειρηματικότητας

01/09/2015 08:00

Η Audax Cybersecurity ελληνική εταιρεία ασφάλειας δικτύων και υπολογιστικών συστημάτων και η Velvet Studio, πρωτοπόρα εταιρεία σε κατασκευή ειδικών εφαρμογών, ιστοσελίδων και Augmented Reality και επίσημος συνεργάτης της Google διοργανώνουν και σας προσκαλούν στο πρώτο Συνέδριο Τεχνολογίας, Διαδικτύου και Επιχειρηματικότητας Velcon 2015, που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στις 27 Σεπτεμβρίου 2015, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διαφημιστές και επαγγελματίες προγραμματισμού και περιλαμβάνει:

1) Ενημέρωση επιχειρηματιών στις νέες τεχνολογίες και τα εργαλεία διαδικτύου που μπορούν να εκμεταλλευτούν άμεσα προς όφελος της επιχείρησης τους.

2) Παρουσίαση εφαρμογών διαδικτύου, Content Managment Systems, Web Services, δυνατότητες κατασκευής και εκμετάλλευσης εφαρμογών στο Facebook, χρήση mobile εφαρμογών και ανάλυση της επίδρασης στο σύνολο των καταναλωτών.

3) Ανάλυση διαδικτυακού Marketing με τα δυνατότερα εργαλεία της αγοράς. Προβολή της επιχείρησης σας στο σπίτι κάθε υποψήφιου πελάτη με μοναδικά αποτελέσματα.

4) Ασφάλεια ιστοσελίδων και υπολογιστών. Εκπαίδευση ανθρωπίνου δυναμικού στην αποτελεσματική διαχείριση επιθέσεων από κακόβουλους χρήστες στα εταιρικά δεδομένα και τους υπολογιστές της εταιρείας.

Εκ μέρους της εταιρίας Audax Cybersecurity θα μιλήσει ο κ. Κασίμης Θεοφάνης, CEO και ερευνητής ασφάλειας. Οι παρουσιάσεις θα αφορούν στην ανίχνευση ευπαθειών, έλεγχο ασφάλειας εφαρμογών, τεχνικές διείσδυσης, έλεγχο ασφάλειας ασύρματων δικτύων, ασφάλεια ιστοσελίδων και κοινωνική μηχανική.

Με τη γνώση που θα αποκομίσει ο κάθε παρευρισκόμενος, θα έχει μια πλήρη εικόνα για την σύγχρονη και αποδοτική διαφήμιση στο διαδίκτυο προς όφελος της επιχείρησης του, θα γνωρίζει πως να προστατευθεί από τεχνικές παραβίασης προσωπικών & εταιρικών δεδομένων, ενώ θα αποκτήσει γνώσεις για όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες ανάπτυξης αλλά και σωστής λειτουργίας εφαρμογών, ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου και λεπτομέρειες για την εγγραφή σας εδώ, https://velcon.info.