TUV Austria Hellas : Ένας Πρακτικός Οδηγός για τις Επιχειρήσεις για τη Διαχείριση της Πανδημίας Covid-19

16/05/2020 17:38

Οι επιχειρηματικές προκλήσεις που προκύπτουν από έκτακτες καταστάσεις, όπως η περίπτωση πανδημίας του COVID-19, απαιτούν προετοιμασία και ανταπόκριση στις νέες συνθήκες. Οι εταιρίες καλούνται να αλλάξουν τις συνήθειες και το τρόπο λειτουργίας τους προκειμένου να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στη νέα κατάσταση, ώστε να μειώσουν τις πιθανές επιπτώσεις που θα προκύψουν και να εξασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία τους. Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, η TÜV AUSTRIA Hellas  συνεχίζει να  υποστηρίζει τις επιχειρήσεις,  τους συνεργάτες της, αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο τη δύσκολη αυτή περίοδο, παρέχοντας δωρεάν τον οδηγό με τίτλο: «Ένας Πρακτικός Οδηγός για τις Επιχειρήσεις για τη Διαχείριση της Πανδημίας Covid-19», με συντακτική Ομάδα τους κ.κ. Ν. Σηφάκη, Διευθυντή Συστημάτων Διαχείρισης και Προϊόντων, Α. Μητσάκο, Δ/ντή Ελέγχων Συστημάτων Πληροφορικής και Ε. Παπασταμάτακη, Επιθεωρήτρια Συστημάτων Διαχείρισης.

Στόχοι αυτού του οδηγού είναι η παροχή πρακτικών συμβουλών και κατευθύνσεων στις επιχειρήσεις για την διαχείριση της πανδημίας και ιδιαίτερα σε θέματα:

  • καθημερινής λειτουργίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας,
  • Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία,
  • περιβαλλοντικής διαχείρισης,
  • διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων και,
  • ασφάλειας πληροφοριών και τηλεργασίας.

Ο οδηγός βασίζεται σε αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης αρμοδίων Αρχών της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και στην εμπειρία και την τεχνογνωσία του Φορέα στα σχετικά θέματα.

Δείτε ολόκληρο τον οδηγό εδώ.